Bereikbaarheid

We krijgen vaak de vraag: ‘Hoe geraken we aan de weide?’ en ‘Waar kunnen we ons parkeren?’

Onderaan vinden jullie twee circulatieplannen: één voor de oldtimers en één voor de bezoekers want dit jaar hebben we een aparte bezoekersparking!

De Oudepastoriestraat en de Hellekens worden een dagje éénrichtingsverkeer van Blereberg richting Heuvelstraat. Deze is enkel toegankelijk voor bewoners, werknemers, bands en oldtimers (groene zone).
Ook de Kautermansweg wordt éénrichting.

De Blerebergstraat is nog steeds een werfzone ondanks de eerste laag asfalt. De werken zouden tegen het bouwverlof gedaan moeten zijn. Hou dus rekening met de werfborden: staan er geen meer, dan kies je de korste weg. Staan er nog wel, dan volg je het plannetje hier onderaan.

Parkeren kan je in de straten rondom. Hou rekening met de bewoners (hun inrit) en creëer geen gevaarlijke situaties; een beetje gezond verstand dus. Maar BETER is onze BEZOEKERSPARKING!
Deze is enkel toegankelijk via de Kautermansweg op de baan Leuven-Diest. Dit is een klein straatje maar we zullen deze goed aangeven. Let wel, ENKEL voor de bezoekers en helpers, geen oldtimers!

Voor de lokale bezoekers; het gaat mooi weer zijn dus kom met de fiets of te voet. We voorzien een fietsparking aan onze weide.

Oldtimers komende over Aarschot – Rillaar – Scherpenheuvel – Houwaart – afrit 23 E314 rijden best richting centrum Tielt en dan via de Blerebergstraat naar de Oudepartoriestraat.
Oldtimers komende over Diest – Bekkevoort – Gouden kruispunt – Leuven – Tienen – afrit 24 E314 rijden via de Horenweg (aan de benzinepomp/Kawasaki) richting Heuvelstraat en Kruisstraat en dan via Bleerebergstraat naar de Oudepastoriestraat.